torstai 16. elokuuta 2007

Kukkia, tupsuja - ommellen, virkaten






Tämä on vaarallinen harrastus (blogin tekeminen).!!! Kävin nimittäin pitkästä aikaa kirpparilla, ja mukaani tarttui jotain sellaista mitä en olisi vielä kuukausi sitten ehkä ostanut. Nähtyäni aika epämääräisen kokoiset käsityöt (ehkä tyynyjen päälle tarkoitetut tai harjoitustyönä tehdyt, olivat jotain 25-30 cm toiseen suuntaan ja toiseen ehkä vähän leveämpiä), minun piti ostaa ne. OSTIN NE SIKSI, ETTÄ sain kuvattua ne näytettäväksi. Pinnat ovat aika mielenkiintoisia ja muistelen joskus itsekkin tehneeni tuota valkoista kukkamaista juttua.
Muistaakseni sitä tehtiin jonkin levyn päällä, jossa oli reunoissa naulat???, mielikuva on hartiahuivista eli kolmion mallisesta levystä. En kyllä ole ihan varma, sillä mielikuvassani tuo sidontalankakin oli saman väristä. Tunnistaako joku tekniikan?
Laitan kaikista kolmeta löydöstäni kuvat. Olisi kivaa tietää onko kukaan tehnyt samanlaisia juttuja ja löytyisikö ohjetta. Tietenkin voisi kokeilun ja erehdyksen kautta kokeilla.....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista pintaa, nuo kukat varsinkin. Olisi tosiaan mukava löytää joku joka osaisi kertoa siitä enemmän. Hienoja löytöjä.