tiistai 7. elokuuta 2007

Julkisemmaksi... ja mikä pensas kyseessä?


Uskalsin laittaa tämän blogini jo listalle, jotta kenties saan lukijoita sivulleni. Rohkeutta tuli kun huomasin, että blogi oli ensimmäisenä mielessä avatessani läppärini (pitäisi tehdä tosin töitäkin koneella ). Ilmeisesti mielessäni on hieman säännöllisempi kirjoittelu, joten olisi kivaa saada myös palautetta tai keskustella asioista.
Olen siis 40+++ kolmen lapsen äiti, joka työskentelee paljon tietokoneella. En kuitenkaan ole kovin taitava näissä tietokonehommissa, joten neuvoja saan kohta 12-vuotiaalta pojaltani. Pidän kirjoittelusta ja ihmisistä, mutta tuo oikeinkielisyys takeltelee, joten tässä kaksi syytä miksi aloitin tämän blogini. SIIS uteliaisuus siihen mitä nuo lapset, nuoret ym. nettikäyttäjät tekevät ja kirjoittelun sujuvammaksi saaminen > TAI ehkä ennemminkin kontaktien saaminen ja ajatusten vaihto ovat sittenkin taka-ajatuksenani.
Olen siis kiinnostunut käsillä tekemiseen liittyvistä harrastuksista ja yritän alkaa harrastamaan tuota puutarhaa, joka tuli talokauppojen (vanha rintamamiestalo)mukana noin 1 1/2 vuotta sitten. Piha on mielestäni ihana, mutta villiintynyt. Itse en oiken tunnista kasveja, enkä tiedä mitä niille pitäisi tehdä. Tämä kesä 2007 on siis toinen kesä, kun olen vain lähinnä katsellut mitä kaikkea pihallamme onkaan. Tässä siis aiheet, joista pääasiallisesti tulen kirjoittelemaan.
Lisään tähän kuvan eräästä pensaasta, joka minua vaivaa. Viime kesänä olin repiä sen pois pajuna, mutta sitten näin tuon oranssin kukan. Kuva ei ole kovin hyvä, mutta olisi kivaa saada tietää mikä pensas on kyseessä.???

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa vaan blogimaailmaan!

Kaunis kukka, mutten tunnista pensasta. Löytyy varmaan jostain puutarhakirjasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Oliko tuo kukka tuossa siis enemmän alkukesästä vai kukkiko nyt syksymmällä? Jos alkukesästä, nin minulla tuli mieleen ruusukvitteni. Mitenkään varma en kyllä ole...

Miriva kirjoitti...

Kyllä se kukki alkukesästä, en tuosta ruusukvittenistä ole koskaan kuullutkaa. Pitääpä etsiä tietoa kiitoksia.

TuuliS kirjoitti...

Tervetuloa bloggaamaan, poika minuakin opettaa tietokoneen käytössä! Pensasta en tunnista muuten kuin että olen nähnyt vastaavia muiden puutarhoissa. Kauniit kukat!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin veikkaan alkukesästä kukkivaa ruusukvitteniä. Kaunis on kynttiläkin!